Ballonvaren bij Ballonvaren.com

Ballonvaren bij Ballonvaren.com

Heb je weleens ervan gedroomd om te ballonvaren? Dan moet je weten dat Ballonvaren.com jouw droom werkelijkheid kan maken. Of het nu om één persoon gaat, een huwelijksaanzoek of een familievaart, alles is mogelijk bij hen.

Zij bieden kwalitatief goede vaarten. U bent minimaal een uur in de lucht bijvoorbeeld. Deze medewerkers zullen zorgen voor een geweldige ervaring die u nooit zal vergeten. Het is echt de moeite waard om een ballonvaart te maken.

Waarom kies je voor Ballonvaren.com?

A3 Ballon heeft al sinds 1986 ervaring met het uitvoeren van ballonvaarten voor zowel particulieren als bedrijven. Jaarlijks worden door ons circa 12.000 passagiers vervoerd en hiermee zijn wij het grootste ballonvaartbedrijf van Europa.

Wij beschikken over maar liefst 12 moderne heteluchtballonnen die allen goed uitgerust zijn. De verschillende heteluchtballonnen zijn, mede afhankelijk van de mand, geschikt voor 2 tot 20 passagiers. Daarnaast bezitten wij ook één van de grootste operationele heteluchtballonnen ter wereld, geschikt voor 24 passagiers.

Voor meer informatie bezoek snel https://www.ballonvaren.com/

Category : Bedrijf in Beeld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *