Muizenvallen kopen

Muizenvallen kopen

Vandaag nog een muizenval kopen? Wist je dat het mogelijk is om op een muisvriendelijke manier de muizen te vangen? Daar is het doel om de muizen levend te vangen om ze daarna buiten weer vrij te laten. Dit kun je het beste op een afstand van minimaal 500 meter doen, want een muis kan zijn eventuele nest weer terugvinden en zo weer binnen komen.

De verschillende vriendelijke muizenvallen die er te koop zijn werken elk op hun eigen manier en zijn goedkoop of hebben een prachtig design. Maar het gaat er natuurlijk om dat de muizenvallen goed werken. Je moet in ieder geval jezelf de volgende vragen stellen;

Welk muizensoort heb je?

Er zijn soorten die eten alleen plantaardig materiaal. plantenworteltjes, zaden ed. Deze zijn het moeilijkst op een diervriendelijke manier te vangen. Testen met ander lokaas

Welk lokaas gebruik je?

Vang je niet wat met het ene lokaas, probeer dan wat anders Ben je actief op de plaats waar de muizen lopen, of zijn ze toevallig weer verkast naar een ander kamertje.

Category : Shopping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *