Houten tuinafsluitingen

Houten tuinafsluitingen

Ik vind persoonlijk dat het hebben houten tuinafsluitingen zeker de moeite waard is. Zo kan het afsluiten van de tuin zeker snel geregeld worden, indien je maar weet welke houten tuinafsluitingen er zijn. Zo zijn er verschillende soorten houten tuinafsluitingen:

  • Kastanjehout Afsluiting
  • Hardhout tuinscherm
  • Ge├»mpregneerd hout
  • Gevlochten tuinscherm
  • Bamboe afsluiting

Welke houten tuinafsluiting je kiest, zal vooral afhangen aan je eigen persoonlijke voorkeuren en je budget. Wanneer je veel te besteden hebt, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een houten tuinafsluiting die weinig tot geen onderhoud nodig hebt, maar daar betaal je ook meer voor.

Als je het onderhouden van de afsluiting niet erg vindt dan kun je een afsluiting kiezen welke je jaarlijks moet onderhouden. Maar let er hierbij wel op dat dit jaarlijks kosten met zich meebrengt.

Welke houten tuinafsluiting kies jij?

Bij houten tuinafsluitingen kan er namelijk gekeken worden naar de hardhouten afsluitingen. Je kunt ook naar tropisch hout kijken en het voordeel van deze houtsoorten is dat het veel jaren meegaan en geen behandeling nodig hebben.

Na een tijdje krijgen deze houtsoorten wanneer je ze niet behandelt een mooie grijze uitstraling. Een andere optie waar je uit kunt kiezen is de kastanje uitstraling (zie de foto hieronder). Dit is een relatief goedkope afsluiting. Het zorgt voor een natuurlijke uitstraling en deze afsluiting is verkrijgbaar op lange rollen.

Category : Wonen